Cumhuriyetin ilan edilişinin 97. yıl dönümü tüm yurtta düzenlenen törenlerle kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, devlet erkanı Anıtkabir'e ziyaret gerçekleşiyor. Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün huzuruna çıkarak mozeleye çelenk bıraktı. Atatürk'ün huzurunda yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'mız okundu.

Son Dakika: Cumhuriyet'in 97. kuruluş yıl dönümü nedeniyle devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret ediyor

"BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE GELECEĞİMİZE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ"

Misaki Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyetin ilan edilişinin 97. yıl dönümü tüm yurtta düzenlenen törenlerle kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, devlet erkanı Anıtkabir'e ziyaret gerçekleşiyor. Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün huzuruna çıkarak mozeleye çelenk bıraktı. Atatürk'ün huzurunda yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'mız okundu.

"BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE GELECEĞİMİZE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ"

Misaki Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bu özel günde bir kez daha huzurundayız. Zatıalinizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye taşımak, hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, sağlıktan dış politikaya kadar her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da artırmakta. Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürümeye devam edeceğiz"

Editör: Barış Köksal