Bir ay önce Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kızı Melisa ile Meksika'nın Tulum şehrine giden Subaşı, genç bir erkekle samimi şekilde görüntülendi.

BİR ERKEKLE SAMİMİ GÖRÜNTÜLENDİ

Şeyma Subaşı, tatil için gittiği Meksika'da Fransız DJ Guido Senia ile birlikte görüntülendi. İkilinin samimi halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

SAHİLDEN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Şeyma Subaşı, bu görüntülerin çekildiği sahile kızı ve yakın arkadaşlarıyla gidip bu anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

9 yıldır birlikte olan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, bir buçuk yıllık evliliklerini 26 Kasım Pazartesi günü Silivri'de tek celsede sonlandırdı. Ilıcalı, adliye çıkışında "Severek evlendik yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz" açıklamasını yapmıştı. Subaşı ise "Herkesin hayatında inişlerin ve çıkışların olduğu dönemler olmuştur. Benim bu dönemlerde kendime sürekli hatırlattığım ve telkin ettiğim şey şu olmuştur; her şeyin başı sağlık. Eğer sağlıklıysak üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok. İlerisi için de aynı şeyi söylüyorum. demişti. Çiftin Melisa adını verdiklerinin kızlarının velayeti anne Subaşı'ya verildi.

125 BİN TL NAFAKA ÖDEYECEK

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında imzalanan protokole göre, Subaşı, kızı ve kendisi için aylık 125 bin lira nafaka alacak, evlendiği takdirde ise nafaka kesilecek. Taraflar birbirleri ve aileleri hakkında kesinlikle konuşmayacak.

İşte Şeyma Subaşı ve DJ Guido Senia'nın fotoğrafları..

Editör: Barış Köksal