Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evigen'le olan tatil fotoğrafları başta kendi ailesi olmak üzere bir çok kişinin tepksine neden oldu. Gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan oyuncu, "Yargılamak sizi daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor" diyerek sitem etti.

"YARGILAMAK SİZİ İYİ Mİ HİSSETTİRİYOR?"

Instagram hesabından açıklama yapan Büyüküstün şunları söyledi: "Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? Daha başarılı? Daha iyi bir eş? Daha iyi bir çocuk? Daha iyi bir ebeveyn? Daha önemli ya da saygı değer? Olduğunuzdan daha mı günahsız hissetmenizi sağlıyor? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum. Sevgiler.

"TUBA'NIN AİLESİ FOTOĞRAFLARA SİTEM ETTİ

Evirgen'in yanında yatan sevgilisini öpücüklere boğduğu kareler Büyüküstün ailesinde sıkıntı yarattı. Bu ilişkiye yaş farkı nedeniyle baştan beri karşı çıkan ailenin, Evirgen'i Bodrum'daki evlerine kabul etmediği öne sürüldü. Basına yansıyan bu kareler nedeniyle anne-babanın kızlarına sitem ettiği de öğrenildi. Büyüküstün, geçen hafta sevgilisiyle yazlığının kapısında görüşmüştü.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal