Mekanda iki saat baş başa kadın arkadaşıyla sohbet ettiği ileri sürülen Okan Kurt, sosyal medya hesabından söz konusu haberle ilgili açıklama yaptı.

Hakkında çıkan haberin gerçeklik payı olmadığını vurgulayan iş adamı, haberde bahsi geçen mekana hayatı boyunca hiç gitmediğini ve hatta mekan yetkilileriyle de konuştuğunu belirtti.

'YALAN DÜNYANIN RÜZGARINA KAPILIP KUL HAKKINI YEMEYİN'

Videoyu Oynat
Okan Kurt, "Gazetede gördüğüm haberi önce gülerek karşıladım. Sonrasında ne kadar acıdır ki yaptığım araştırmada, bazı insanların hayal gücünün ne kadar yüksek olduğunu gördüm. Bu yalan dünyanın rüzgarına kapılıp kul hakkı yemeyin, ahiretinizi yakmayın" ifadelerini kullandı.

'BİZ DEMET'LE AŞIĞIZ ZATEN YENİ BİR AŞKA GEREK YOK'

Instagram'dan yaptığı açıklamadan sonra Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Okan Kurt şu sözleri söyledi:

"Biz Demet'le aşığız zaten yeni bir aşka gerek yok. Öyle şey olur mu? Ben şu anda herkesin bildiği gibi ticari şekilde savaş veriyorum. Tek odağım o şu anda. Onları bir temizleyeyim sonra Allah ne nasip ederse. Ama çok özlüyorum. Sonuçta ben o evden çıkarken de seviyordum hala seviyorum. Onları hiçbir şeye değişmem bu hayatta. En çok da aile olmayı özlüyorum."

Editör: Barış Köksal