Yaklaşık 10 aydır birlikte olan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti ayrıldı. Erçel, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırdı.Geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel'in ayrıldığı iddia edildi. Çiftin bir süredir birlikte görüntülenmemesi de iddiaları güçlendirdi.

AYRILIK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Murat Dalkılıç, geçen çarşamba akşamı Levent'teki bir mekanda sahneye çıkmış, Hande Erçel'in gecede olmaması dikkat çekmişti. Dalkılıç sahne sonrası mekandan ayrılırken muhabirlerin ayrılık ile ilgili sorularına da yanıt vermemişti. Bir süredir annesinin rahatsızlığından dolayı işlerini iptal ederek vaktini onunla geçiren Erçel cephesinde ise sessizlik hakim.

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Genç oyuncunun özel hayatında yalnızlığı tercih ettiği ve Dalkılıç'la arkadaş olarak da görüşmeme kararı aldığı iddia edildi. Hande Erçel ayrıca sosyal medya hesabından da Murat Dalkılıç ile olan fotoğraflarını sildi.

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Öte yandan TV8'deki 'Gel Konuşalım' programının haberine göre; Murat Dalkılıç 10 aydır aşk yaşadığı oyuncu Hande Erçel'e evlilik teklif etmiş, Hande Erçel ise teklifi kabul etmemişti.

kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal