Türkiye'de görülmemiş bir ışık şovuyla konser veren Ajda Pekkan, 22 yaşındaki şarkıcı Cem Yenel ile düet yaptı. Düet yaparken Süperstar'dan etkilenen Yenel, "Sanırım size aşık oluyorum" paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

"MÜTHİŞ SES DİYEREK SAHNEYE ÇAĞIRDI"

Ajda Pekkan, yaklaşık 120 kişilik bir prodüksiyon ekibinin çalıştığı konserde, sahnedeki tüm şarkılar için özel koreografiler hazırlandı ve bu koreografileri dans ekibi eşliğinde sahneye taşıdı. Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Pekkan,popçu Cem Yenel'i 'Son günlerin yükselen yıldızı, müthiş ses' sözleriyle sahneye çıkardı. Birlikte 'Uykusuz Her Gece' şarkısında düet yaptılar.

"SANIRIM SİZE AŞIK OLDUM"

22 yaşındaki Cem, kendisinden 50 yaş büyük olan 72 yaşındaki Ajda Pekkan'la düet yaptığı anların videosunu Instagram hesabından paylaşarak "Sanırım size aşık oldum. Gözlerimi sizden alamıyorum. Çok farklı bir enerjiniz var. Gerçeküstü bir gecenin sabahına bu kadar güzel mesajlarla uyanmak benim için hayalden de öte. Ajda pekkan... Türkiye'nin süperstarıyla aynı sahneyi paylaşmak müziğe gönül veren biri için olabilecek en özel şey. Tüm mütevazılığıyla, tecrübesiyle, provalardaki mükemmelliyetçiliğiyle çok şey öğretti bana. Daha ilk profesyonel sahnemde onunla yüz yüze şarkı söylemek onur verici. Bu özel enerjiye hayranlık duymamak ve enerjisine aşık olmamak mümkün degil. Sizle aynı sahneyi paylaşmak hayalden de öteydi, çok özelsiniz" notunu yazdı.

TÜRKİYE'DE BUGÜNE DEK YAPILMIŞ EN KAPSAMLI IŞIK TASARIMI

Ajda Pekkan, yaklaşık 120 kişilik bir prodüksiyon ekibinin çalıştığı konserde, sahnedeki tüm şarkılar için özel koreografiler hazırlandı ve bu koreografileri dans ekibi eşliğinde sahneye taşıdı. Türkiye'de bugüne dek yapılmış en kapsamlı konser ışık tasarımıyla unutulmaz bir geceye imza atan Süperstar, şef orkestrası Murat Yeter'in yönetiminde hafızalardan uzun süre çıkmayacak bir akşam yaşattı.

KONSERDEN CANLI YAYIN YAPTI

Instagram hesabından canlı yayın yapan Ajda Pekkan, tüm izleyenlerin de konserden canlı yayın yapmasını istedi. Binlerce kişi aynı anda konseri tüm Türkiye'yle canlı olarak paylaştı.

kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal