Google Maps için yapılan çekimler sırasında kayda geçen görüntüyü izleyen Perulu vatandaş, karısının kendisini aldattığını öğrendi.

Peru'nun başkenti Lima'da çekilen fotoğrafta bir kişi köprüye giden kestirme yolu haritada ararken eşinin kendisini aldattığı anlara tanık oldu.

FOTOĞRAFI İNCELEYİNCE EŞİNE BENZEDİĞİNİ FARK ETTİ

Peru'nun başkenti Lima'da bir kişi, köprüye ulaşabilmek için en iyi yolu Googla Haritalar'da aramaya koyuldu. Doğru yolu bulmak için Lima sokaklarını Google Haritalar'da gezinen adam birdenbire bir kadın ve erkeğin samimi şekilde görüntüleri ile karşılaştı. Bankta oturan kadını ve dizlerine uzanan erkeği gören adam, kadının eşine benzediğini fark etti.

ALDATILDIĞINI ANLADI

Google Haritalar aracıyla 2013 yılında çekildiği tespit edilen fotoğrafı gören adam, fotoğraftaki kadının kıyafetlerini ve yüzünü dikkatlice inceledi ve kadının eşi olduğunu anladı. Böylece eşinin geçmişte kendisini aldattığını öğrenmiş oldu.

BOŞANDILAR

Kimliği açıklanmayan çiftin Google Haritalar'daki fotoğraf sebebiyle boşandığı bildirildi. Aldatan eşin Google Haritalar'a yakalanan fotoğrafları ve hikayesi Facebook'ta paylaşım rekorları kırdı.


kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal