Yeğeni Burcu Başoğlu ile özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap veren Başoğlu, "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi" diyerek iddiaları yalanladı.

İNTİHAR HABERLERİNİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YALANLADI

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.Bu haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

"ÇIKAN HABERLERDEN SONRA İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Ülke gündemine oturan fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal