2012 yılının Temmuz ayında kurulan ve ‘Baş döndüren siz olun’ sloganıyla seçkin kozmetik, güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra kadın giyim ve aksesuarların satışının yapıldığı www.glorika.com.tr yüzlerce elit markayı ve binlerce ürünü tek bir çatı altında toplamayı başarıyor


Glorika, yoğunluklarından dolayı fiziksel mağazaları dolaşamayan, aradığı kişisel bakım, makyaj ve giyim ürünlerini isteyen her kesime hitap ediyor.

Makyaj kategorisi altında, dünya genelinde büyük ilgi gören M.A.C makyaj ürünleri ve bunun yanı sıra Estee Lauder, Dior, Jane Iredale, Shiseido, Maybelline, gibi markaların ürünleri de rağbet görüyor.

Kişisel bakım bölümünde genellikle La Prairie, Clinique, Lancome, Sebamed, Nivea Garnier markaları tercih ediliyor. Bu kategoride saç, vücut, yüz, cilt, el, tırnak, ayak bakım ürünlerinin yanı sıra güneş ürünleri de yer alıyor.
 

Profesyonel saç bakım ürünlerinin de satışını yapan Glorika Schwarzkopf, Wella, Loreal, Davines gibi markaların ürünlerini kullanıcılarına en avantajlı fiyatlarla ulaştırmaya çalışıyor.


Hem erkek hem de kadınlar için birbirinden güzel kokuların bulunduğu parfüm kategorisinde yüzde yüz orijinal, ithal parfümler en iyi avantajlarla sizleri bekliyor.

Hepsi bunlarla sınırlı değil. Glorika.com müşterileri Glorika Puan (GP) biriktiriyor, siparişlerine göre veya özel günlerde ücretsiz ürün, indirim, ekstra puan gibi ayrıcalıklara sahip oluyor.

Sosyal medyada da etkin bir şekilde yer alan Glorika, takipçilerine sık sık hediyeler kazandırıyor.
Glorika'da satılan tüm ürünler ithalatçı firma garantisi altında.

İnsana, doğaya ve tüm canlılara değer veren Glorika, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev alıyor.

Müşteri hizmetleri, 0850 220 33 55 numaralı telefondan, 0546 505 76 16 Whatsapp hattından veya iletişim formundan her türlü soruyu cevaplamaya hazır.

Sitede; kapıda ödeme, 3D Secure kredi kartı, banka havalesi veya BKM gibi güvenilir ödeme seçenekleri sunuluyor.

En trend ürünleri en avantajlı koşullarda temin etmek için doğru adresiniz Glorika.com.tr
 

Editör: Barış Köksal