Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Solmaz Çiros, son paylaşımlarındaki kilolu haliyle takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Solmaz'ın bir takipçisi paylaşıma, "Solmaz, ne yaptın kendine çok kilo almışsın." yorumunu yaptı.

Evlilik programlarındaki dans performansıyla adını duyuran Solmaz Çiros, son haliyle takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Solmaz'ın bir takipçisi paylaşımına, "Solmaz ne yaptın kendine çok kilo almışsın." yorumunu yaptı.

"SİZE NE İNSANLARIN KİLOSUNDAN"

Evlilik programındaki dans hareketleriyle Türkiye'nin gündemine oturan Solmaz'nın son paylaşımlarıyla takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Solmaz'ın bir takipçisi paylaşıma, "Solmaz ne yaptın kendine çok kilo almışsın. Kocaman olmuşsun yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Size ne kızın aldığı kilodan. İsteyen istediği gibi kilo da alır kiloda verir." yorumunu yaptı.

SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelen Solmaz Çiros aslen İzmirlidir. Yaşamını İzmir'de Romanların yaşamış olduğu mahallede sürdürmektedir. Solmaz Çiros ailenin dört evladından biridir.

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bu program ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına da katılmıştır.

Her daim yaşına göre daha olgun olduğunu söyleyen Çiros, anne ve babası ile birlikte İzmir'de çiçek satarak geçimlerini sağladıklarını her fırsatta belirtmiştir.

TV 8 ekranlarında bir süre hafta içi her gün yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol alan Solmaz Çiros sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaktadır. Aşk-ı Roman dizisi ise bir süre sonra yayından kaldırıldı.

kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal