Özellikle Cenk Tosun'un oynaması sebebiyle bu yıl çok daha fazla takip edilen , İngiltere premier ligine kötü bir giriş yapsa dahi son birkaç maçtır toparlanmış görünüyor. Ancak Cenk Tosun bu yıl istenilen performansı ne yazık ki sergileyemiyor. Özellikle son maçta ilk 11'de yer almaması ve 90 dakika boyunca hiç şansı bulamaması da performansının düşüklüğünü açık şekilde gösteriyor. Dünyanın en çok takip edilen İngiltere Premier Ligi, aynı zamanda Liverpool, Manchester United ve Chelsea ya da Arsenal arasındaki çekişmeli rekabete ile de bu yıl spor severlere oldukça güzel bir zaman geçirtiyor.

 İngiltere Premier Liginden Sonuçlar

 Basketbolun NBA’yi olarak da tabir edilen İngiltere Premier Ligi hakkında tüm bitmiş maç sonuçlarına ve canlı skorlara, bu kaliteli site üzerinden ulaşmak mümkündür. Sürekli olarak anbean canlı skorlar ekrana yansımakta ve bahis severler ile sporseverler, farklı amaçlar doğrultusunda sonuçlara ulaşmaktadır. Bu sayede lig içerisindeki farklı takımlarda oynayan Türk oyuncuları hakkında bilgilere ulaşma imkanı bulunmaktadır. Tabii sadece İngiltere ligi değil, aynı zamanda İspanya ve İtalya ile Fransa ya da Alman ligleri açısından da canlı sonuçlara ve bitmiş maç skorlarına ulaşılabilir.

 Bütün Spor Dalları İçin Canlı Skorlar

 Günümüzde artık mobil üzerinden ya da bilgisayar aracılığıyla canlı skorları anında ulaşma şansı veriliyor. Özellikle sağlam bir alt yapı ile kurulduğu günden bu yana kaliteli bir destek sağlayan , şu an için bu konuda en aktif ve güncel, güvenilir siteler arasında ön plana çıkmaktadır. Detaylı olarak takımlar hakkında farklı bilgilere ulaşılabilir, canlı skorlar futbol ya da basketbol ve tenis ile hokey adına elde edilebilir. Üstelik haftanın 24 saati boyunca sayısız oyun hiç aksama yaşanmadan tüm skorlarla hemen ekrana yansımaktadır.

Editör: Barış Köksal