Büyük kalçasını göstererek verdiği cüretkar pozlarla gündemden düşmeyen Kim Kardashian, 5 ay önce "İleride çocuklarımın bu pozları görmesini istemiyorum" diyerek çıplak poz vermeme kararı aldı. Ancak Kardashian kuralını yıkarak cüretkar pozlar verdi.

YARI ÇIPLAK POZ VERDİ

Instagram hesabından 165 milyon takipçisi bulunan ve neredeyse her anını paylaşan Kim Kardashian, bir marka için kamera karşısına geçerek cesur pozlar verdi. Çıplak şekilde kamera karşısına geçen Kardashian, vücudunun bir kısmını elindeki maket parfüm şişesiyle poz verdi.

"ÇOCUKLARIMIN BU POZLARI GÖRMESİNİ İSTEMİYORUM"

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz sene Kasım ayında "Çocuklarım yanımdayken Instagram'da ekranı kaydıramadığımı fark ettim. Çünkü neredeyse her zaman arka planda bir çıplaklık var. İleride çocuklarımın bu pozları görmesini istemiyorum" diyerek pozlarına dikkat edeceğini söylemişti.

ABLASIYLA YUMRUKLAŞA KAVGA ETTİ

Kim Kardashian ve ablası Kourtney, geçtiğimiz günlerde beraber çektikleri Keep Up With Kardashian programın çekimleri sırasında sözlü olarak tartışmıştı. Sinirlerine hakim olamayan Kim, öfkelenerek ablasının üzerine yürüyüp üst üste tokat atmış ve ikili arasında yumruk ve tokatların havada uçuştu bir kavga yaşanmıştı.

İşte Kardashian'ın cesur pozları...

Editör: Barış Köksal