Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çifteler Belediye Başkanı seçilen Kadir Bıyık, mazbatasını alıp görevi devralmasının ardından beraberindeki heyetle birlikte, Vali Özdemir Çakacak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu belirterek, Başkan Bıyık’’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde herkesin vatandaşlık görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Vali Çakacak, demokrasi kültürünün yerleştiği güzide bir şehir olarak değerlendirdiği Eskişehir’de oy kullanma işlemlerinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçtiğine dikkat çekti. Herkesin kendisine bahşedilen demokratik hakkını en iyi şekilde kullandığını söyleyen Vali Çakacak, Başkan Bıyık’a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Çifteler ilçesinde yeni bir dönemin başladığını bildiren Başkan Bıyık ise, ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini ileterek, “Devlette devamlılık esastır. Bu bir bayrak yarışıdır. Birlik beraberlik içerisinde Çifteler ilçemizi en iyi yerlere getireceğiz. Bize destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Bıyık, Sakarya Nehri’nin çıkış noktası ‘Sakarıbaşı Kaynağı’nın fotoğrafını Vali Çakacak’a günün anısı olarak takdim etti.
Kaynak: iha