TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de kaleci Serkan İpek sevinci yaşanıyor.

Yönetim tarafından gönderilen ve izin alarak ayrılan futbolculardan dolayı son haftalarda kadro sıkıntısı yaşayan Amedspor’a iyi haber kaleci Serkan İpek’ten geldi. Bodrum maçı öncesinde sakatlanan Serkan’ın iyileştiği ve cumartesi günü Bayrampaşa karşısında forma giyebileceği öğrenildi.

Erdi’nin yokluğunda kaleyi devralan Serkan’ın takımla idmanlara başladığı, teknik heyetin şans vermesi halinde Bayrampaşa karşısında forma giyebileceği kaydedildi.

Amed Sportif Faaliyetler, cumartesi günü deplasmanda Bayrampaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Son iki maçını kaybeden yeşil kırmızılı beyazlı ekip, ligde kalma mücadelesi veren rakip takım için önem taşıyan maçtan puan çıkararak sezonu tamamlamak istiyor. Yönetim ve teknik heyetten izin alan Burak Taşdemir ve İlyas Akan ile sakatlığı bulunan Hasan’ın Bayampaşa maçında forma giyemeyeceği ifaüde edildi.

Diyarbakır temsilcisi, cuma günü uçakla İstanbul’a gidecek. Amed Sportif Faaliyetler-Bayrampaşa maçı cumartesi günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak.
Kaynak: iha