Bilecik’in Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca kadınlara yönelik olarak mahalle konaklarında ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde “Mukabele Programları” düzenlenecek.

Mahalle konaklarında Ramazan ayı öncesinde başlayacak olan mukabele programlarında mukabeleler İlçe Müftülüğü personeli olan Kur’an Kursu öğreticileri tarafından okunacak. Hazırlanan programa göre Yeni Mahalle, Tekke Mahalle, Çarşı Mahalle ve Yediler Mahalle Konağı’nda 2 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan mukabeleler Yeni Mahalle Konağı’nda saat 11.30’da, Tekke Mahalle Konağı’nda saat 12.30’da, Çarşı Mahalle ve Yediler Mahalle Konağı’nda ise saat 14.00’te okunacak. 3 Mayıs Cuma günü Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde başlayacak olan mukabele saat 14.00’te okunurken 4 Mayıs Cumartesi günü Yenidoğan Mahalle Konağı’nda başlayacak olan mukabele ise saat 14.00’de okunacak.

Hanımlara yönelik düzenlenen mukabele programları ile Ramazan’ın birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşanması amaçlanırken programlara hanımların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Kaynak: iha