Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ve oğlu Ömer Faruk Can ile birlikte, Hürriyet Mahallesi 700. Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

24 Haziran seçimleri için okulda bulunan görevli emniyet çalışanları ve vatandaşları selamlayan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can daha sonra eşi ve oğlu ile birlikte oyunu kullandı. Daha sonra diğer salonlardaki görevli ve vatandaşları da ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Seçimler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, "Bugün tüm yurtta olduğu gibi bizler de Bilecik’imizde vatandaşlık görevimiz olan oy verme işleminde bulunduk. Öncelikle bu seçimin ve verilen oyların önce Bilecik’imiz daha sonra ülkemiz ve dünyadaki gönüldaşlarımız için güzelliklere ve iyiliklere vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için en güzel karar verilir. Bütün seçim çalışmalarında gayret gösteren vatandaşlarımıza ve adaylarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: iha