Muratpaşa Belediyesi, 12 Mayıs Anneler Gününde Semiha Yankı’dan Gülden Karaböcek’e İskender Doğan’dan Rana ve Selçuk Alagöz’e, Türkiye’nin bir dönemine damga vuran sanatçıları “Annemin Şarkıları” konserinde bir araya getiriyor. Sunuculuğunu Çiğdem Tunç’un yapacağı konser, Pazar saat 20.30’da Muratpaşa Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi, bu yıl 12 Mayıs Pazar günün kutlanacak Anneler Gününde anneanneler, babaanneler, kızlar, oğullar ve torunları Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenecek Annemin Şarkıları konserinde buluşturuyor.

Türkiye’nin 1950’li yıllarından 80’lerine damgasını vuran sanatçılar Semiha Yankı, Gülden Karaböcek, Ersan Erdura, Bilgen Bengü, İskender Doğan, Rana Alagöz, Selçuk Alagöz ve Dilek Arman bu çok özel konser için bir araya geldi. Sunuculuğunu Çiğdem Tunç’un yapacağı konserde, sanatçılar 3 kuşağın hala birlikte söyleyebildiği unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Konserde, üç kuşak Seninle Bir Dakika, Gülmek İçin Yaratılmış Kalplerde Taşlar, Aynalar, Dilek Taşı, Karlar Düşer, Senin Başım Dertte, Senin Olmaya Geldim, Sev Kardeşim, Delisin, Sessiz Gemi, Kan ve Gül, Artık Sevmeyeceğim, Erkekler Ağlamaz, Çile Bülbülüm Çile gibi şarkıları birlikte dinleyecek.

Müzik direktörü Hakan Uzunoğlu, orkestra şefliğini Tayfun Abayoğlu’nun yapacağı konser, sahnede tüm sanatçıların ve Kent Meydanı’nı dolduran binlerin hep birlikte Samanyolu ve Eski Dostlar şarkılarını söylemesiyle sona erecek.
Kaynak: iha