Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, Yüreğir Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Doğan’a, Kızılay’ın çalışmaları ve kampanya hakkında bilgi verdi. Sohbetin ardından kurban bağışını yapan Doğan, Türkiye’nin merhamet eli olan Kızılay’ın, bu yardımları dünyanın dört bir yanında bulunan mazlum ve mağdurlara ulaştırdığını belirtti.

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan da, Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan’ın, her zaman destekleriyle Kızılay’ın yanında yer aldığını dile getirerek, kendisine teşekkür etti.

Bağışlanan kurbanların kesiminin, Et ve Süt Kurumu’nda veteriner hekim, din görevlisi ve noter eşliğinde; ehil kasaplar tarafından, tüm dini vecibeler yerine getirilerek yapıldığını belirten Azan, daha sonra bu kurbanların kavurma haline getirilerek, 1 kilogramlık konserveler şeklinde yıl boyu fakir-fukaranın sofrasına ulaştırıldığını kaydetti. Azan, “Bağışta bulunan tüm vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Kurbanları, amacına uygun şekilde, bir gramı dahi heba edilmeden, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor” dedi.

Kızılay’ın arife gününe kadar kurban bağışlarını kabul edeceğini vurgulayan Eyyüp Azan, vatandaşlara bağış için çağrıda bulundu.
Editör: Barış Köksal