Mangalın başına geçen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinlikle vatandaşlarla bir arada sahur yaptı.
Yüreğir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofraları Ramazan boyunca haftanın belirli günlerinde Yüreğir’in çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Yüreğir Belediyesi’nin iftar sofralarında orucunu açan vatandaşlar iftarın ardından yine belediyenin düzenlediği etkinliklerde Ramazan’ın manevi iklimini farkı bir atmosferde yaşıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğiri Belediyesi Kültür Merkezi bahçesinde düzenlediği etkinlikte vatandaşlarla birlikte sahur yaptı. Misafirlere Adana’nın yöresel lezzetlerinin ikram edildiği sahur programında Yüreğirliler iftardan sahura Ramazan ayının güzellikleri ile beraber hep birlikte ertesi gün tutulacak oruca niyetlendiler.

Etkinlikte vatandaşlarla yakından ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “On bir ayın sultanı Ramazan’ı şerifin manevi havasını düzenlediğimiz bu güzel etkinliklerle yaşamaya gayret ediyoruz. Geleneksel iftarlarımıza, Ramazan etkinliklerimize bugün sahur programımızı ekledik. Vatandaşlarımıza sahurda Adanamızın yöresel lezzetlerini, mangal çeşitlerini, şırdanımızı ikram ettik. Çok güzel bir atmosfer var burada. Renkler, sofralar, yemekler bahane. Önemli olan birliğimiz beraberliğimiz, bu güzel ortamı birlikte paylaşmamızdır” şeklinde konuştu. Sahur etkinliğine AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
 
Editör: Barış Köksal