Sözlü ve ekibini tebrik eden Vali Coş, “Yeni görev döneminde ilimize, ülkemize güzel hizmetler yapmanızı, üretmenizi bekliyoruz ve bu hususta yapacağınız çalışmalarda, atacağınız her önemli adımda, büze düşen her noktada yardımcı olacağız” dedi. 

Adana için yararlı her türlü çalışmayı valilik ve tüm kurum, kuruluşlarla birlikte destekleyeceklerini söyleyen Vali Coş, “Hepimizin, tüm kurum ve kuruluşların amacı, itilaf olsun, çekişme olsun, rekabet olsun, vatandaş bunalsın diye değil, aksine hepsi kendi görev tanıları içerisinde, uzmanlık alanları içerisinde vatandaşa hizmet etsinler diye. Hepimizin varlık sebebi ve hepimizin velinimeti, vatandaşımız, halkımız. Velinimetimize, halkımıza, ibadet anlayışıyla hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Cenabı hak muvaffak etsin” diye konuştu.

Başkan Sözlü ise valilik, hükümet, tüm kamu, kurum, kuruluşların temsilcileri ve Adana halkının serbest iradesiyle seçmiş olduğu MHP dışındaki partilerin de belediye başkanlarıyla, verimli bir dönem tamamlamak istediklerini söyledi. Belediye başkanlığı görevini Allah'ın sunduğu bir fırsat olarak değerlendirdiğini belirten Sözlü, “İnşallah 5 yıllık süreç içerisinde iyi, güzel, verimli hizmetler yapmak, şehrimizi güzelleştirmek, halkımıza hizmet etmek, ülkemizin, milletimizin kalkınmasına katkı koymak istiyoruz. Bu manada da şahsınızın ve çalışma arkadaşlarınızın samimi desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal