Yılın dördüncü ve son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, kurum temsilcilerinin katılımıyla Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Vali Demirtaş, Adana'yı tanıdığını ve artık alıştığını belirterek, bundan sonraki işleri daha sıkı şekilde takip edeceğini anlattı. Daire müdürleri ve kaymakamları da işlerin detaylı bir şekilde takip edilmesi konusunda uyaran Vali Demirtaş, şöyle konuştu:
"Zaman zaman daire müdürü arkadaşlarımla görüştüğümde çok net cevaplar almadığım da oluyor. Bu, haddizatında beni rahatsız ediyor. Biz buralarda geçiciyiz. Bu makamların hepsi geçici. Baki kalan sadece bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır ve hizmet bırakmaktır. Çalışmaktır. Çalışacağız. Yani buraya bizi gönderenler, burada hizmet etmek için gönderiyorlar. Yoksa burada günleri doldurmak için oturmuyoruz. Mutlaka tüm hizmetlerimizi yakınen takip edeceğiz ve ben takibin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Artı, sonuç almak lazım sadece takip etmek değil. İnşallah bundan sonra her köyü, ilçeyi tek tek dolaşacağım, mahalleleri dolaşacağım, kurumları gezeceğim. Zamanımızın bundan sonraki kısmını inşallah hizmete adayacağız. Hizmet için koşturacağız. İnşallah o zaman daha çok görüşeceğiz."

Vali Demirtaş'ın konuşmasının ardından kurum temsilcileri, çalışmaları hakkında sunumlar yaptı.
Editör: Barış Köksal