Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Muhammet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sarısında Vali Demirtaş’a derneğin kuruluş amacı ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Muhammet Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Demirtaş ise konuşmasında şehitlerin aziz hatıralarının milletin gönlünde daima yaşayacağını ve şehit aileleri ile yakınlarının devlete birer emanet olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, “Mübarek Ramazan ayındaki ziyaretiniz vesilesi ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatanımız ve milletimizin bekası için canlarını veren aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan yakınlarına daima sahip çıkacağız. Sizleri de kurduğunuz dermek çatısı altında, şehit ve gazi yakınlarına sahip çıkma konusunda gösterdiğiniz başarılı çalışmalardan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Editör: Barış Köksal