Enerji-Sa Toroslar EDAŞ yetkilerinden, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, Adana’daki hizmetlerin en iyi ve sorunsuz şekilde sürdürülebilmesi için yapılması gereken çalışmalara ilişkin de görüş alışverişinde bulundu.
Dosya halinde dile getirilen tespitler ile verilen bilgileri dikkatle inceleyen Vali Demirtaş, enerji konusunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için kamu kurum ve kuruluşları olarak üzerlerine düşen tüm görevleri en iyi ve hızlı şekilde yerine getirmeye kararlı olduklarını ifade etti. Vali Demirtaş, bu konuda özel sektör temsilcilerinin de üstlendikleri sorumlulukları en başarılı şekilde yerine getirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Elektrik kesintileri tamamen son bulmalı

Vali Demirtaş’ın, Enerji-Sa Perakende ve Dağıtım Şirketleri Bölge yetkilileri ile buluşmasında, Adana ve bölgenin enerjideki genel durumu ve ihtiyacı ile yapılan yatırımlar hakkında değerlendirmeler yapılırken, özellikle zaman zaman gerçekleştirilen ve vatandaşların şikayetlerine neden olan elektrik kesintilerinin tamamen son bulması için gerekli alt ve üs yapı çalışmalarının titizlikle ele alınmasının önemine vurgu yapıldı.

Enerji-Sa Toroslar EDAŞ Adana Bölge Müdürü Mehmet Bektaş ve Enerji-Sa Perakende ve Dağıtım Şirketleri Bölge yetkililerine, verdikleri bilgiler ve gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşların memnuniyetinin sağlanması açısından özel sektör temsilcileriyle daima diyalog içinde olmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Editör: Barış Köksal