CHP Adana Gençlik Kolları Başkanlığı, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u protesto etmek için Atatürk Parkı'nda toplanarak valilik binası önüne kadar yürüdü. 

Mersin CHP Gençlik Kolları'nın da destek verdiği 50 kişilik grup valilik binasına 50 metre mesafeye kadar geldi. Burada geniş güvenlik önlemleri alan polis, grubun daha fazla gitmesine izin vermedi. Grup burada Vali Coş'un istifa etmesi gerektiği yönünde açıklama yaptıktan sonra üzerinde "Vali istifa. CHP Gençlik Kolları Başkanlığı" yazılı siyah çelengi valilik önüne bırakmak istedi. Ancak polis, çelengin valilik önüne bırakılmasına izin vermedi. Polis, grubu yürümesi halinde müdahale edeceği yönünde uyardı. Uzun bir uzlaşma konuşmasından sonra grup çelengi valilik önüne koymaktan vazgeçti. Gruptan 3 kişi çelengi valilik önüne koyamayınca üzerinde "Dikkat ölüm tehlikesi var" yazılı elektrik direğine tırmanarak astı. 

3 kişi elektrik direğinde bir süre bekleyip, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan attıktan sonra direkten indi. 
Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Çelenk ise elektrik direğinde kaldı.
Editör: Barış Köksal