Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Özden Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına Adana Valisi Mustafa Büyük ve eşi Emine Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Mustafa Büyük, millet ve devlet olarak daima şehit yakınları ve gaziler ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını söyledi. Büyük, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan siz değerli şehit ailelerinin ve kahraman gazilerimiz ile onların yakınlarıyla her fırsatta bir araya geliyor, birlik ve beraberlik duygularımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz. Bu gün sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hamide Nurgül Kaya ise yaptığı hoşgeldin konuşmasında, “Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz" dedi.

Etkinlik Kuran’ı Kerim ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Editör: Barış Köksal