Tüm çalışanların aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirme imkanı buldukları etkinliği Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Sütcü ve Mehmet Sütcü de izledi.

1963 yılından bu yana plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bugüne yüksek teknolojiye PP ve PE bazlı sentetik ambalaj ürünleri ve tarım ipi çeşitleri üreten Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş tarafından çalışanlar arası dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla 4’üncüsü düzenlenen turnuvada bu kez fabrikanın Kalite Kontrol Bölümü ile File Dokumu Bölümü çalışanları sportif başarı için ter döktü.

ÇUVAL YARIŞMASI DA VARDI, MİCKEY MOUSE DA

Turnuva öncesi ısınma amacıyla ilk olarak çuval yarışmasında kıran kırana bir mücadele sergileyen çalışanlar, zıplama ve halat çekme oyunuyla da eğlenceli dakikalar geçirdi. Bu arada, yarışmacı babaları turnuvada ter dökerken, çocuklar da Mickey Mouse kostümlü maskot ve palyaçolarla, özel olarak hazırlanmış şişme oyun alanında keyifli anlar yaşadılar.

Yönetim Kurulu Başkan Bekir Sütcü, büyük heyecan ve tatlı bir rekabete sahne olan turnuvada penaltılarda 5-3 farkla rakibini mağlup ederek şampiyonluğu elde eden File Dokuma takımına başarı kupasını verdi. Oldukça çekişmeli geçen turnuvada şampiyonluk kupasını göğüsleyen File Dokuma takımı ise saha içerisinde sevinç gösterilerinde bulundu. Dereceye giren diğer takımlara ise madalya ve altın ödülü verildi.

ÖNCELİK, ÇALIŞANLARIN MEMNUNİYETİ

Halı sahada mücadele eden oyuncuları kutlayarak, onlarla sohbet eden Sütcü, bu tür etkinliklerle çalışanların moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Müşteri memnuniyeti çalışanların memnuniyetinden geçer. Bizde bunun bilincindeyiz. Şirket bünyesindeki fabrikalarda çok sayıda insan çalışıyor ve çalışanlar arasında kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler aracılığıyla kaynaşma ve dayanışma sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Editör: Barış Köksal