Türk toplumunun 7'den 70'e gönlünde taht kuran, ölümlerinden sonra da hiç unutulmayan ünlü halk ozanı Aşık Veysel ve Türk Pop müziğinin unutulmayan sesi Barış Manço'nun kuklaları Optimum Outlet Adana AVM'de, izleyenlere çifte nostalji yaşattı. Televizyonların bile olmadığı dönemde halkın tek eğlence kaynağı olan kuklalarla yapılan gösteri izleyenleri hem yıllar öncesine götürdü hem de özlem duyulan değerli isimlerin bir kez daha anılmasını sağladı.

Alışveriş merkezinin ikinci katında geçekleştirilen gösteride; Aşık Veysel, Barış Manço, Gufi ve palyaço kuklaları ile müzik eşliğinde dans eden minikler, birbirinden renkli görüntüler oluşturdu.
Programın son bölümünde Barış Manço’nun kuklası ile gerçekleştirilen gösteri büyük beğeni topladı. Çocuklar, hep bir ağızdan Manço’nun şarkılarını seslendirdi.

Kuklalara adeta hayat veren Burak Çövan, 6 yıldan bu yana ‘müzikli kukla gösterisi’ gerçekleştirdiğini anlattı. Çövan, buradaki amacının da; yok olamaya yüz tutan kukla sanatını yaşatmak olduğunu vurguladı.

Editör: Barış Köksal