Adana Türk Halk Müziği ve Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (ATHEM-DER) Türk Halk Müziği konseri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda verildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, eşi Serpil Aldırmaz, Muhtarlar Birliği Adana İl Başkanı Soner Şimşir, Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin ve Adanalı sanatseverlerin katıldığı THM konserini Ramazan İnal yönetti.

Koro ve solo olarak 2 bölüm halinde düzenlenen konser, konuklara unutulmaz anlar yaşatırken, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Hepimizi büyük bir aile olarak görüyoruz. Ramazan İnal, hem mesai arkadaşımız hem de 2011 yılında faaliyete geçen bu derneğin kurucularından. Hanımefendi ve beyefendi sanatçılarımızı da kutluyorum. 20 yıl önce kurulmuş gibi muhteşem bir konser verdiler. Ben aslında bugün Ankara’da olacaktım, ama konseri izlemek için kaldım. Bundan sonraki konserlerde de buluşmak üzere” dedi.

Başkan Vekili Aldırmaz, daha sonra konseri yöneten Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuarı bağlama hocası ve dernek kurucularından Ramazan İnal’a çiçek verdi, konser için teşekkür etti.

Editör: Barış Köksal