TSYD Adana Şubesi Genel Kurulu Nihat Geven Tesislerinde yapılan saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Adnan Poyraz, genel kurulun hayırlı olması dileğinde bulunurken yeni gelecek yönetime de başarılar diledi. Ardından divan seçimine geçildi. Divan başkanlığına Erdal Fernergiz, divan üyeliklerine ise Murat Özkardeş ve Adnan Kulak seçildi. 

Denetim ve faaliyet raporlarının okunması ve ibrasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde girilen seçimlerde, TSYD Adana Şubesi Başkanlığına Ahmet Kurtul Çakın seçildi. Çakın’ın başkan olduğu yönetimde Ergun Kara, Hakan Köker, Bora Erdem, Tevfik Dinçkalmış, Hasan Hüseyin Türk ve İrfan İşisağ yer aldı. Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Mehmet Büyükkırcalı, Duran Fidan ve Sabit Özkeser seçildi. 

TSYD Adana Şube Başkanlığı’na seçilen Ahmet Kurtul Çakın, “TSYD’yi bu güne kadar getirmiş olan ve geçtiğimiz yıllarda aramızda ayrılan tüm kurucu, başkan, üyelerimizi ve aramızdan ayrılan tüm meslektaşlarımızı saygıyla anıyorum. Geçmiş dönem başkanlarımız Nihat Geven ve Adnan Poyraz abimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımızla birlikte önemli projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimiz arasında birlik ve dayanışma içinde çalışarak devraldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımak istiyoruz. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu. 

Yönetim kurulu seçimlerin ardından Genel Kurul Divan Başkanı Erdal Fernergiz Başkanlığında toplanarak görev bölümü yaptı. 

TSYD’de yeni görev bölümü şöyle oluştu: 

“Başkan Ahmet Kurtul Çakın, Asbaşkan Bora Erdem, Hasan Hüseyin Türk, Şube Sekreteri Hakan Köker, Sayman Tevfik Dinçkalmış, Üye Ergun Kara ve İrfan İşisağ.” 

Editör: Barış Köksal