Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Akdeniz Bölge Afet Yönetim Merkezi Müdürü Günay Savaşlı ve merkez personelinin karşıladığı Küçükcan, acil durumlarda kullanılmak üzere hazırlanan yardım malzemelerinin stoklandığı depoları gezdi. Küçükcan, Akdeniz Bölge Afet Yönetim Merkezi’nin ulusal ve uluslararası çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyacı olanın yardımına koşan Türk Kızılayı’nın, Türkiye’nin medar-ı iftiharı olduğunu söyledi. Küçükcan, bir süre sohbet ettiği Kızılay yöneticileri ile çalışanlarına fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılayı’nın, ülkemizin tüm dünyadaki mağdur ve mazlumlara uzattığı merhamet eli olduğunu söyledi.

“Bizler iyilik kervanıyız, yükümüz de sevgi” diyen Saygılı, “Türk Kızılayı, ihtiyaç duyulan her yerdedir. Kızılay’ın amacı dünyanın neresinde olursa olsun fakire, garibe, gurebaya yardım etmektir; din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin onların ihtiyaçlarını gidermektir” ifadelerini kullandı.

Saygılı, ziyaret sonunda Küçükcan’a, üzerinde “Türk Kızılayı Adana Şubesi” yazılı çini işlemeli tabak armağan etti.
Editör: Barış Köksal