Yeni Emekli Evleri yapmaya başladıkları açıklayan Çetin, son teknolojiye uygun büyük bir spor salonu yapılacağını, Emekli Evleri’ne giden tüm emeklilerin her ay düzenli olarak sağlık taramasından geçirileceğini söyledi. 

Evlere ‘çat kapı’, esnafa ‘hayırlı işler’, köylere ‘nerede kalmıştık’ ziyaretleri yapan ve her hafta cuma günü Halk Günü düzenleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in durağı bu kez İller Bankası kavşağındaki Emekli Dinlenme Evi’ydi. 

Emekli Evleri’nde gazete ve dergilerin rahatça okunduğu, çay-kahve servisinin parasız yapıldığını hatırlatan Başkan Çetin, “Bu bize yetmez. Siz önereceksiniz, biz de imkanlar ölçüsünde yeni hizmetler vereceğiz. Üç Emekli Evi daha yapıyoruz ve hepsinde sizlerin de arzu ettiği gibi çift tuvalet olacak, Güneş enerjisi sistemi kurulacak” diye konuştu.

HER AY BİR KEZ DOKTOR KONTROLÜ OLACAK

Emeklilerin her türlü görüş, öneri ve eleştirilerine açık olduğunun altını çizerken “Küfür hariç her şey serbest” diyen Başkan Çetin’in bu sözleri alkışlarla karşılandı. 

İkinci müjde olarak spor salonunu işaret eden Çetin, “Çukurova’ya çok modern, son teknolojiyi kullanarak tribünleri uzaktan kumandayla katlanabilen 2500 seyirci kapasiteli harika bir kapalı spor salonu yapacağız. Yakında temelini atıyoruz’’ dedi. 

Verdiği üçüncü müjdesi de alkışlarla karşılanan Çetin, “Her ay Emekli Evleri’ndeki emekli vatandaşlarımızı düzenli doktor kontrolünden geçireceğiz. Doğumdan ölüme kadar sizlerin yanındayız” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal