Adana'da pikniğe giden Kızılkoca ailesinden 7 yaşındaki çocuk şelaleye düşünce, onu kurtarmak isteyen babasıyla birlikte kayboldu. Çocuğun cansız bedeni bulunurken, baba hala aranıyor. 

Edinilen bilgiye göre, olay Adana'nın Aladağ ilçesine bağlı Küp Mahallesi'nde meydana geldi. Cemil Kızılkoca (37), eşi ve iki çocuğunu alarak dün Yumurtalık'ın Sugözü Mahallesi'nden Kapuzbaşı Şelaleri'ne piknik yapmaya gitti. Aile sabahleyin geldiği alanda bir süre piknik yaptı. Öğleden sonra 7 yaşındaki Emir Kızılkoca şelale kenarında oynayıp ayağını suya sokarken dengesini kaybedip düştü. Bunu gören baba Kızılkoca hemen şelaleye atladı. Oğlunu kurtarmaya çalışan baba da suda girdap olduğu için oğluyla birlikte kayboldu. Hemen etraftaki vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. Olay yerine kısa sürede gelen arama kurtarma ekibi ve dalgıçlar şelaleye girerek arama başlattı. Yapılan aramada Emir Kızılkoca'nın cansız bedenine ulaşıldı. Kızılkoca'nın cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna getirildi. Bir taraftan da ekipler babanın bulunması için çalışma başlattı. Ancak yapılan çalışmalara rağmen olayın üzerinden 12 saat geçmesine rağmen baba bulunamadı. 

Emir Kızılkoca'nın cenazesi otopsiden sonra teslim alındı. Baba bulunamadığı için Kızılkoca'nın cenazesini almaya akrabalarından kimse gelemedi. Çocuğun cenazesi belediye ekipleri tarafından Sugözü Mahallesi'ne götürüldü. 
Editör: Barış Köksal