Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda Saimbeyli ilçesine giden Park ve Bahçeler Daire Başkanı İbrahim Serçe, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte peyzaj düzenlemesi yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Mustafa Şahin Gökçe, İbrahim Serçe ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Parkı, Şehitler Abidesi ve Asri Mezarlığı’nı ziyaret etti. Şehitlerin mezarları başında dua eden Gökçe ve Serçe, söz konusu yerlerde uygun peyzaj düzenlemelerini ele aldı. Serçe, 15 Temmuz Şehitler Parkı, Saimbeyli Şehitliği ve Asri Mezarlığı’nda peyzaj projesi kapsamında çiçeklendirme, bitkilendirme, ışıklandırma ve yürüyüş yollarının yenileneceğini belirtti.

Başkan Salih Gökçe, Saimbeyli’nin modern bir kent olması için Adana Büyükşehir Belediyesi ile her alanda işbirliği ve uyum içinde hizmet ürettiklerini vurgulayıp, Başkan Hüseyin Sözlü’nün 15 Temmuz Şehitler Parkı, Şehitler Abidesi ve Asri Mezarlığı’nın güzel bir görünüme kavuşması için gösterdiği hassasiyete teşekkür etti.
 
Editör: Barış Köksal