Her zaman bakımlı ve güzel görünmek isteyen kadınların keyifle takip ettiği ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Optimum Alışveriş Merkezi’nde Adana’nın en bakımlı kadınını seçti. 

Açıldığı günden bu yana birçok ünlü ismi Adanalılarla buluşturan Optimum AVM, ünlü moda ikonu Ivana Sert’i konuk etti. Optimum’da “Vernel Max Soft & Oils Güzellik Bakım Günleri” etkinliğine katılan Ivana Sert, Adanalı kadınlara stil tüyoları vererek önerilerde bulundu. Optimum ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide; Ivana Sert, “Bakımlı olmak giysiden başlar. Gardıroplarımızdaki giysilerimize bakım yapmalı, onları en doğru şekilde korumalıyız. Yüzümüze, cildimize ne kadar bakım yapıyorsak, giyeceklerimize de o derece özen göstermeliyiz” dedi. Ivana Sert'in oğlu bir sürpriz yaparak etkinlik alanında annesinin yanına geldi. Herkesle selamlaşan Ateş, etin memleketi Adana’ya geldikleri ve annesiyle birlikte kebap yiyeceklerini söyledi.

En bakımlı halleri ile fotoğraf çektiren kadınlar, bu fotoğrafları #enbakimlibenim hashtagi ile sosyal medyada paylaşarak, etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmaya katıldı. Daha sonra ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, “En bakımlı benim” diyen kadınlar arasından seçim yaparak, Adana’nın “en bakımlı” 10 kadınını belirledi. Ivana Sert’in seçtiği bakımlı kadınlar; çamaşır makinesi, ütü, 100 TL’lik alışveriş çeki ve Vernel giysi bakım seti gibi ödüllerden birinin sahibi oldu.
Editör: Barış Köksal