Çukurova Genç İş Adamları Derneği (ÇUGİAD) kadın platformu tarafından, geliri Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ne harcanacak olan Stil, Moda & Sezon Trendleri konulu konferans ve defile düzenlendi.

Programın açılışında konuşan ÇUGİAD Kadın Platformu Başkanı Zehra Sakarya, dernek çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sakarya, “Çukurova Genç İş Adamları Derneği Kadın Platformu, ihtiyacı olan, ihtiyacını bir şekilde bize bildiren ve bizim karşılaştığımız ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için kurulmuştur. Şimdiye kadar birçok etkinliğimizde çocuklara, genç kızlarımıza, huzurevlerine yardımda bulunduk. Bunların hepsinde aynı bugün olduğu gibi hep destekçimiz olup yanımızda oldunuz. Tüm Adanalı bayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Adanalı kadınlara konferans veren Stil ve İmaj Uzmanı Rüzgar Mira Okan, Adana’nın kadınları için "Kadın gibi kadın, giyinmeyi çok iyi biliyorlar. Giyinebilmek için önce kendinizi keşfetmeniz gerekiyor” diye konuştu.
Seminerin ardından sezon ürünleri defile ile düzenlendi.
Editör: Barış Köksal