2060 içerik, 2 milyar görüntüleme ve 3 milyon 600 bin aboneyle en çok takip edilen Youtube kanalları arasında yer alan ‘’Oha Diyorum’’ aynı isimle beyaz perdeye yansıdı. Filmde kanalın fenomenleri Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rende’ye güzel oyuncu Bahar Şahin başrol olarak eşlik etti. 

Milyonlarca kişiye ulaştılar


Çektikleri videolarla milyonlara ulaşan fenomenler, "Oha Diyorum" filmi ile Youtube’da başladıkları serüvenlerini beyaz perdeye taşıdılar. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ersan Özer’in üstlendiği filmin yapımcılığına Muhteşem Tözüm, görüntü yönetmenliğine Erhan Makar, müziklerine ise Uğur Ateş imzalarını attılar. Filmin tüm başrol oyuncuları Cumartesi günü Adana Optimum AVM Avşar Sineması 2. Salonda 13.45 seansında seyircilerle buluşarak özel gösterimi izleyecekler.

Bir yol hikayesi


Macera ve komedi dolu bir yol hikayesinde, arkadaşlığın ön planda olduğu filmde kahramanları, Fırat'ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat'ın kızının doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu ve başka da kopyası olmayan bir hard disk vardır. Melih, Fırat ve Alper, hard diski alabilmek için yola düşünce kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar.

Editör: Barış Köksal