Mahallelerindeki sorunlarla birebir ilgilendiği ve günün 24 saati direk görüşebildikleri için Başkan Tarhan’a teşekkür eden muhtarlar, “Başkanımızın sürekli bizimle diyalog halinde olması bizimde vatandaşımıza karşı elimizi güçlendiriyor ve görevimizi daha rahat yapabilmemizi sağlıyor. Ayrıca sürekli yaptığı mahalle ve ev ziyaretlerinin yanı sıra her hafta düzenlediği halk günlerinde vatandaşımızla direk diyaloga geçerek bizimde işimizi kolaylaştırıyor” dediler.


"Muhtarlarımız halkımızla aramızda köprüdür"


Destek ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür eden Başkan Tarhan, “Vatandaşlarımızın yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi sorunların dışında, onların sosyal ve manevi ihtiyaçlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Halkımızla kurmuş olduğumuz birlik ve kardeşlik duygusunu her geçen gün daha da artıyoruz. İlçemizde bulunan herkesle görüşüyor, gönülden gönülle iletişimizi güçlendiriyoruz. Bunun en doğru yolu düzenlediğimiz halk günleri ve muhtarlarımızla olan ilişkilerimizdir” diye konuştu.


Halkçı şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik yaptıklarını söyleyen, “Biz göreve hizmet için geldik. Hizmeti üretirken de önemli olan elimizdeki imkanları en doğru şekilde eşit olarak paylaştırabilmek. Elbette mahallelerimizin sorunları olabilir. Muhtarlarımızla görüşerek elimizdeki imkanları eşit şekilde dağıtmaya özen gösteriyoruz. Nereye ne kadar hizmet yapılacağına kendileri karar veriyor ve kimsenin gönlü kalmıyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal