Partinin il binasında açık alanda düzenlenen bayramlaşmaya vatandaşlar erken saatlerde gelmeye başladı. Saat 10.00’da artmaya başlayan yoğun ilgi, saat 11.00’ı gösterdiğinde kalabalık da sokağa taştı, adeta izdihama dönüştü.
Değişik siyasi partilerden önemli isimlerin de MHP’de düzenlenen bayramlaşma törenine katıldıkları görüldü. Yoğun ilgi nedeniyle bayramlaşma töreni 14.00’a kadar devam etti.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Fatin Özdemir, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe başkanları, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve Taşmedreseliler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, vatandaşların bayramını tek tek tebrik ettiler.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaptığı açıklamada Adanalı vatandaşların bayramını kutladı. İzgioğlu, “Temennimiz, birliğimizin, varlığımızın ve geleceğimizin kurban edilmeden, her günümüzün bir bayram günü gibi geçmesi, her anımızın iyilik ve doğrulukla zenginleşmesidir. Bayramın, Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularla kutluyor, esenlikler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Editör: Barış Köksal