Seyhan Oteli’nde düzenlenen tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu. Burada konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, cumhuriyetin inşasında büyük bir misyon üstlenen Adana’nın, 7 Haziran 2015 seçimlerinde de yıkılmak istenen Cumhuriyeti yeniden kurtarmak noktasında lokomotif güç olacağını ifade etti. Adana’da da MHP’nin önder güç olacağını savunan Başkan Sözlü, “Bu inançla önümüzdeki seçimleri değerlendirmek durumundayız. Çok kıymetli aday adaylarımız var. Bunlar aday adaylarımız Adana’nın yegane gücü. Aday adaylarımız milliyetçi hareketin ivmesini yükseltecek şekilde çalışmalar ortaya koyuyor. Onlardan Allah razı olsun” dedi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Muharrem Varlı ise Adana’da 96 aday adayının olduğunu hatırlatarak, "Bu gücümüzün ne kadar büyük olduğunu gösterir. İnanıyorum ki listeye gireni de girmeyeni de hep birlikte, omuz omuza Milliyetçi Hareket Partisi’ni tek başına iktidara taşımak ve sayın genel başkanımızı da başbakan yapmak için son ana kadar çalışacağız. Çünkü Türkiye’nin, çocuklarımızın geleceğinin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı var. Ben bütün aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da 7 Haziran 2015’te yapılacak seçimin Türkiye’nin demokrasi tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olacağını savunarak, “Değerli aday adaylarımız uzun bir süredir dağ, taş demeden memleketin her köşesine gidip ülkücü hareketin sesi olduğunuz. Her zaman ülkücü iradeyi temsil etme noktasında bizlerin onuru ve gurur oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu 14 arkadaşımız kim olursa olsun hepimiz tek vücut olup, aramıza sokulmak istenen fitne ve fesata mahal vermeden mücadele etmeliyiz. Bu salonda bulunan hepimizin tek bir görevi vardır ki, Milliyetçi Hareket Partisini iktidar, liderimiz Devlet Bahçeli’yi başbakan yapmaktır” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından aday adayları tek tek sahneye çağırılarak kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtımın ardından 96 aday adayı İl Başkanı Baş ve Sözlü ile birlikte toplu fotoğraf çekildi.

Tanıtım toplantısına, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Ali Halaman, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Adana’da MHP’den 25. dönem milletvekili aday adayı olan isimleri açıklanan 86 kişi şöyle:

"Abdulkadir Yuvalı, Adem Gündoğan, Adnan Fatin Özdemir, Ahmet Erdoğan, Ahmet Özlü, Ali Aydın, Ali Demir, Ali Duru, Ali Güzeller, Ali Halaman, Ali Uğur Akbaş, Alper Pişkin, Atakan Özkan, Aybala Polat, Ayla Emrahoğlu, Aysel Güntürk, Azime Kocacık, Barış Avcı, Battal Bulut, Burak Yiğenoğlu, Burkay Dikici, Cahit Öztok, Cengiz Çetinöz, Cevdet Bozol, Cumali Yücel, Demet Çardak, Ebru Berköz Karaca, Ejder Dilci, Ekrem Pazarcı, Esin Darıcaboğaz, Evkan Topcudan, Fazıl Özen, Fikri Kavlak, Gaffar Aktoz, Galip Kütük, Güneş Kalın, Hakan Selami Atıl, Hakkı Çiftçi, Halil Altıparmak, Hamit Yılmaz, Hatice Yüce, Hülya Akköz, Hüseyin Yakar, Hüseyin Yıldırım, İlgen Akgüloğlu, İsa Ayanoğlu, İsmail Ak, İsmet Mirzaoğlu, Kerem Kılıç, M. Metanet Çulhaoğlu, Mahmut Akgül, Mahmut Dalkır, Mehmet Ali Arslan, Mehmet Ali Ün, Mehmet Edis, Mehmet Tuğrul Kocadağ, Muharrem Varlı, Muhsin Özkale, Mustafa Ağca, Mustafa Arslan, Mustafa Doğan, Mustafa İzgioğlu, Mustafa Kemal Cengiz, Mustafa Uğur Kızıl, Mustafa Yalçın, Necmettin Karakuş, Neslihan Uzun , Nizamettin Başar, Öcal Sehlikoğlu, Recai Doğan, Refik Sıpkı, Safa Korkmaz, Servet Tosun, Seyfettin Yılmaz, Seyit Ali Darı, Sinan Gül, Süleyman Şimşir, Şaban Burak, Şeref İba, Tarık Kaplan, Uğur Öztürk, Yahya Akgüneş, Yılmaz Tankut, Yusuf Kanlı, Yusuf Özer ve Zeki Erçil"
Editör: Barış Köksal