Başkan Çelikcan bireysel sporların ve takım sporlarının çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutacağını belirterek, "Spor çocuklarımızın fiziki ve zihinsel gelişimlerinin yan ısıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için çok önemlidir" dedi.
Göreve geldikten bu yana amatör spor kulüplerine malzemenin en iyisini vermeye çalıştıklarını belirten Çelikcan, "Spor kulüplerimizin ayakta kalması ve liglerine en iyi şekilde devam etmeleri amacıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ise Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu belirterek, "Başkanımız bize her zaman malzemenin en kalitesini veriyor. Bu destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. 2014-2015 sezonunun fair play içerisinde geçmesini diliyorum" dedi.

Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi'nin de katıldığı törende Anadolu 19 Mayısspor, Gençlerbirliği, Güneşlispor, Karşıyakaspor, Kazime Özlerspor, Kiremithanespor, Köprüspor, Özdenspor, Seyhangücü, Yüreğir İdmanyurdu, Yüreğirspor, Yüreğir İşitme Engelliler Futbolu, ASKF kulüplerine futbol ayakkabısı, tekmelik, futbol topu, forma, tişört ve şort ile kaleci eldiveni dağıtıldı.
Editör: Barış Köksal