2000 yılında kurulan Kozan Ticaret Borsası kurucu başkanlığı ve 2 dönemde başkanlılığını yapan Hüseyin Çetin yeninden başkanlığa aday olmazken Mehmet Yağan, Ekrem Şahin ve Bilal Kurt'un hazırladığı 3 liste yarıştı. 114 kayıtlı üyeden 112'sinin oy kullandığı seçimde borsa başkanlığına aday olduğunu açıklayan Mehmet Yağan'ın sunduğu liste 51 oy alarak seçildi. Ekrem Şahin'in listesi 41, Bilal Kurt'ın listesi ise 18 oy aldı.

Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan, "Diğer aday arkadaşlarımızla beraber kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kozan için bir şeyler yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında geçen seçimlerde Kozan Ticaret Borsası meclis üyeliğine seçilen gerçek kişi ve tüzel kişilikler şöyle:

"Hüseyin Çetin, Halamanlar Gübre ve Toprak Mahsulleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Uğur Halaman, Güneydoğu Süt ve Gıda Sanayi Veli Gelebek, Erbaşak Un Yem Sananayi ve Ticaret Limited Şirketi Turgay Bozkurt, Karaoğlu Gübre Tarım ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Erhan Karaoğlu, Otogar Petrol Tarım Ürünleri Gübre Nakliyat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İdris Çevikalp, Yağanlar Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yağan, Tüfeklioğlu Gıda Orman Tarım Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şener, İbrahim Öncü, Mustafa Çörekli, Fatih Ünaldı, Hidayet Uçan ve Kazım Bozkurt."
Editör: Barış Köksal