Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’ filmi dün vizyona girdi. Günün en çok izlenen filmi olarak açılışını gerçekleştiren 'Kocan Kadar Konuş: Diriliş'in başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım ile yönetmen Kıvanç Baruönü ise Adana’da sinemaseverler ile bir araya geldi. Mola ve Yıldırım, bir alışveriş merkezindeki özel gösterim öncesi sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Özel gösterim öncesi mikrofonlara konuşan Murat Yıldırım, “Birinci filmi en çok izleyen yer Adana’ydı. Adana’ya bir teşekkür etmeye geldik. Bana bir hediye de verdiler. İnsanlar sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar” dedi. Türkiye’de bu tarz çok film yapılmadığını ifade eden başarılı oyuncu, “Ama Türkler olarak hem romantik hem de komik insanlarız. Türk insanının da ilgilendiği bir konu aslında” diye konuştu.

Ezgi Mola ise film hakkında olumlu tepkiler aldıklarını kaydederek, “Dün vizyona girdi filmimiz. Dünün en çok izlenen filmi olarak açılışımızı yapmışız. Umarız sonrası da bu tempoda devam eder. Hem seyircilerden hem sinema eleştirmenlerinden çok güzel duyumlar alıyoruz. Dolayısıyla bu bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Ezgi Mola ve Murat Yıldırım daha sonra ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’ filmini sinemaseverler ile birlikte izledi.
Editör: Barış Köksal