Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı, Kışla Mahallesi'nde dün DSİ TOKİ'ye ait apartmanın 6. katında yaşayan Nazan Ş. (44) ile kızı Ladin Ş.'den (15) 3 gündür haber alamayan yakınları evlerine gitti. Kapı açılmayınca şüphelenen yakınları polisi aradı.

Olay yerine gelen polisin yardım istediği Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı CANKUR ekipleri balkon kapısını kırarak içeri girdiklerinde anne Nazan Ş. ile Şehit Temel Cingöz Lisesi 1. sınıf öğrencisi Ladin Ş.'yi kendi odasında silahla vurularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı olarak buldu.
İflas ederek icralık olduğu öne sürülen kadın kuaförü Hakan Ş.'ye (44) ulaşmak isteyen polis, şahsın kayıp olduğunu öğrenince cinayet zanlısı olarak yakalanması için çalışma başlatıldı.
Polis, Hakan Ş.'yi merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi'nde çamlık alanda alkol alırken buldu. Ancak zanlı bir süre silahı kafasına dayayarak intihar etmek istedi. Ancak polis zanlıyı ikna ederek intihar etmeden alıp emniyete götürdü. 

Zanlının sorgusunda kuaförlük yaparken iflas ettiğini, bu nedenle evi satmak istediğini ancak evin eşinin üzerine olduğunu eşinin de evi satmadığını kızının da ona destek verdiğini bu nedenle 3 gün önce önce eşini sonrada kızını öldürdüğü öğrenildi. 

Zanlı sorgusunun ardından önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimine getirildi. Zanlı burada basın mensuplarının sorusunu yanıtsız bıraktı. Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.
Bu arada, Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan anne ile kızının cenazeleri yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecek.
Editör: Barış Köksal