Pamuk, Sandık Koordinatörleri toplantısında yaptığı konuşmada, “AK kadrolar ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imza atmıştır. Demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem bizim vazgeçilmezimizdir. AK Parti etnik değil, etik bir siyaset yapıyor. AK Parti bir değerler manzumesidir. AK Parti milletin ta kendisidir” ifadesini kullandı.
AK Parti’nin yurt içinde gerçekleştirdiği büyük reformların yanında yurt dışında da saygınlığımızı artırdığını söyleyen Pamuk, “AK Parti hayatın her alanında, çok geniş bir yelpazede müspet değişimlere imza atıyor. Tüm gelişmelerin kaynağı ve hedefi olarak insanı esas alan AK Parti, insan eksenli vizyonuyla uluslararası arenada ve bölgemizdeki gelişmelere de kayıtsız kalmadan küresel bir güç olma yolunda ilerliyor. Bu anlayışla, özellikle halklar nezdinde itibarımız her geçen gün daha da artıyor” diye konuştu.
AK Parti’nin ideolojik söylem ve eylemlerden uzak olarak değerler üzerinden siyaset yaptığını söyleyen Pamuk, şunları kaydetti:
“AK Parti, vatandaşlar arasında ayırım yapmaksızın çoğulcu bir anlayışla hizmet ediyor. Milletin kimliğine uygun bir medeniyet inşa etmek için çalışan AK Parti, değerler üzerinden siyaset yapıyor. Sabah akşam fikir değiştirmeyen AK Parti’nin evveli neyse ahiri de odur. AK Parti Türkiye partisi olma iddiasını ispat edebilmiş ve milletin tüm kesimlerinden karşılık bulmuş bir partidir. Başta Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, başarıdan başarıya koşan, hizmette sınır tanımayan bir anlayışla çalışan tüm ak kadrolara minnettar ve müteşekkiriz.”

Editör: Barış Köksal