Pamuk, AK Parti’nin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 12 yıl önce bugün üstünlerin hukuku yerine, hukukun üstünlüğünü hakim kılmak için yola çıktığını ifade ederek, "Bugün AK Parti, halkın umudu olmaya devam ediyor. Başbakanımız itibarsız bir meslek haline getirilen siyasete itibar kazandırdı. Geride bıraktığımız 12 yılda milli iradeyi ve milletin kararını yüceltme yolunda çok önemli hizmetler yaptı” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin iradesini hakkıyla temsil ettiğini söyleyen Pamuk, şöyle devam etti:
“Başbakanımız ve AK Parti teşkilatları ilk günkü gibi heyecanından hiçbir şey kaybetmediler. Kendini bilmez cahillerin tüm hile ve desiselerine rağmen yüksek bir performansla hizmete devam ediyorlar. AK Parti’de siyasetin anlamı, millete hizmettir. Türkiye Başbakanı ile gurur duyuyor. AK Parti kuruluşundan bu yana millete hizmet yolunda kararlı yürüyüşüne devam ediyor.”

Başbakanın millete hizmet yolunda, çıtayı çok yükselttiğini belirten Pamuk, şunları kaydetti:
“Millete hizmet sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan, hizmette çıtayı çok yükseltti. Halkımız bu performansı görüyor ve takdir ediyor. İnsafsızlık ve vicdansızlık yapanlar hizmetlere ve nimetlere karşı nankörlük içindeler. Başbakanımızın başardığı işler gibi engellediği saldırılar ve belalar da büyük bir hizmettir. Dünyanın her tarafında sosyal, siyasal ve ekonomik felaketler yaşanırken Türkiye’de her açıdan bir bahar yaşanıyor.“
Editör: Barış Köksal