Adana'da iş kadınları, geliri engelliler yararına kullanılacak defilede, engelli bireylerle birlikte podyuma çıktı. Gazeteci Murat Yıldırım ile Artı Eğitim Gönüllüsü Derneği işbirliğiyle kentteki bir mekanda defile organizasyonu düzenlendi. "Engel Olma Destek Ol" temalı defilede kentin tanınmış iş kadınları, engellilerle birlikte podyuma çıktı. Esin Parlak ve Ozan Sihay'ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda, işitme engelliler de gösteri yaptı.

İş kadını modellerin kostümlerini tasarlayan Ertan Kayıtken yaptığı konuşmada, "Hayatın içerisinde yol yürürken birçok şeyi başınıza gelmeden düşünmüyoruz. Kendimize bir yol çiziyoruz. O yolun üzerinde acı tatlı ilerliyoruz; ta ki başımıza bir şeyler gelene kadar. Ve başımıza gelen şeyler gelişmeden bunları yaşayan insanların ne zorluklar yaşadığının farkında değiliz, hiçbir zaman olamıyoruz. Hayvansal güdülerle yaşıyoruz. Aslında hayattaki en önemli olgunun insan olduğunu hep unutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Artı Eğitim Gönüllüsü Derneği Başkanı Fatoş Başak Şen ise organizasyona destek verenlere teşekkür etti. Katılımcıların yoğun olduğu defile, büyük alkış aldı. Defileden elde edilecek gelir engelliler yararına kullanılacak.
 

Editör: Barış Köksal