"İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olgun:

 "İhlas'ta çalışmak sadece ticari amaçlı bir iş yerinde çalışmak demek değildir. İhlas, bir sevgi saygı, abi kardeş ilişkisinin olduğu yerdir"
 İhlas Pazarlama Adana Temsilcisi Cumali Geleri:
 "İhlas'ın değerlerini daha çok yaymak, daha çok insanı bu değerlerle tanıştırmak, ana hedefimiz olacaktır"
 
İhlas Pazarlama birim ve satış ofisi çalışanlarını buluşturan iftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden İhlas Pazarlama Adana Temsilcisi Cumali Geleri, Adana bölge çalışanlarının azimli, büyük hayalleri olan, büyük hedefleri olan, büyük işler başarmış vizyon sahibi bir ekip ve çok çalışkan bir kadro olduğunu söyledi. Bu başarıda en önemli etkenin sevgi, muhabbet ve birlik beraberlik içerisinde çalışmak olduğunun altını çizen Geleri, "Ben değil biz olgusu, bize emanet edilen değerlerin şuurundayız, kucağımızda taşıdığımız bu kıymetli kristale gözümüz gibi sahip çıkıyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da ahde vefayı unutmayacağız. Bize emanet edilen şirketimize gözümüz gibi sahip çıkacağız.

Büyük hayaller kuracağız, kökleri ve gövdesi sağlam 50 yıllık ihlas çınarının bir ferdi olmaktan gurur duyacağız. Bizim daha gidecek çok yolumuz var, ulaşmak istediğimiz çok nokta var. İhlas'ın değerlerini daha çok yaymak, daha çok insanı bu değerlerle tanıştırmak, ana hedefimiz olacaktır. Benim, her fırsatta söylediğim bir şey var; insanın asıl amacı; para, şöhret ve mevki kazanmak olmamalı; çalışanlar olarak Yüce Allah’ın koyduğu sınırlara riayet ederek, doğru istikamette ilerlemeliyiz. Enver abilerin şu altın nasihatiyle sözlerimi tamamlıyorum: Güleryüz, tatlı dil, hiç tenkit yok" dedi.

İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olgun ise İhlas’ın çok köklü bir geçmişinin olduğuna dikkat çekerek, “İhlas'ta çalışmak sadece ticari amaçlı bir iş yerinde çalışmak değil, bir sevgi saygıdır, bir abi kardeş ilişkisinin olduğu yerdir. İhlas Pazarlama'yı önümüzdeki günlerde daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İftar yemeği, yapılan dua ile sona erdi. Adana Ticaret Odası Sosyal Tesisleri’nde (ATOSEV) düzenlenen iftar yemeğine, İhlas Yurt Müdürü Mustafa Kulak, DGT Bölge Müdürü Mehmet Güven, Mali Müşavir Ahmet Bulut, İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak, İhlas Matbaacılık İşletme Müdürü Ali Demir ve İhlas’ın diğer birimlerinde görevli yönetici ve çalışanlar katıldı.
 
Editör: Barış Köksal