Turnuva, Tek Bayanlarda Master, A, B, C, Tek Erkeklerde Master 18+, Master 45+, A, B, C, Çift Bayanlarda Master, A+B+C, Çift Erkeklerde Master 18+, Master 45+, A+B+C, Mix’te ise Master ve A+B+C olmak üzere 16 kategoride gerçekleşecek. 

ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Şerifoğlu’nun direktörlüğünde 7 Eylül’de başlayacak turnuvaya son katılım ise 6 Eylül. Grup maçları 9 oyun üzerinden oynanarak tamamlanacak ve 2 Ekim’de ana tablo maçlarına geçilecek.

Avşar 7 Ekim’de Adana’da

Turnuvanın ödül töreni ise 7 Ekim’de saat 17.00’de ATDSK Tesisleri’nde yapılacak. Törene tüm tenis severleri davet eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Ödül törenine Hülya Avşar’ın yanı sıra Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, ATDSK alt yapısından yetişen ve Türkiye’ye teniste ilkleri yaşatan milli tenisçilerimiz İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay da katılacaklar. Bu törenimizde tenis severlerimize büyük bir sürprizimiz de olacak. Yılın her günü tenis oynamaya elverişli bir iklime sahip Adana’da biz kulüp olarak düzenlediğimiz Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası dışında dünyaca ünlü profesyonel tenisçilerimizi Adana’da ağırlayıp, büyük turnuvalara da ev sahipliği yapmak amacıyla Türk tenisine kazandırdığımız merkez kortlarımızın açılışını da tören günü yapacağız. Bu kortlarımıza Adanalı raketlerimiz Soylu ve Büyükakçay’ın adlarını veriyoruz” dedi.

Editör: Barış Köksal