Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Altı Ocak Mahallesi Ceyhan Stadı yanındaki alanda başlayan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Öztürk, stadyumdaki yenileme çalışmalarıyla birlikte yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak çok amaçlı gençlik merkezinin bir yılda tamamlanmasının planlandığını söyledi. Öztürk, “Bin metrekare oturum olmak üzere toplam 4 bin metrekarelik alanda yapılan gençlik merkezimizde tenis kortu, basketbol, voleybol ve yüzme havuzu da yer alıyor. Stadyumdaki çim çalışmalarıyla birlikte 5 milyon liraya mal olacak bu tesisin bir yılda tamamlanmasını hedefliyoruz. Ceyhanlı hemşehrilerimiz merak etmesinler ne söz verdiysek onları tek tek yerine getirmenin gayretindeyiz” dedi.

Gençlik merkezinin Ceyhan’da büyük bir boşluğu dolduracağını söyleyen Öztürk, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Bu vesile ile emeği geçen tüm büyüklerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal