Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’ün yakın arkadaşı olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Akgül ile beraber Osman Yereşen tesislerine gelerek turuncu-beyazlı takımın antrenmanını izledi.

ORMAN: "ADANASPOR’U DA LİGİMİZE BEKLİYORUZ"
Orman, Adanaspor’u da en yakın zamanda Süper Lig'de görmek istediklerini vurgulayarak, "Temennim hayırlı bir sezon geçmesi yönünde. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sakatlıktan yoksun ve hakem hatalarının az olacağı bir yıl geçmesi en büyük dileğimiz. Adana çok büyük bir şehir. Adanaspor’da kesinlikle Süper Lig'de şehrini temsil etmesi lazım. Eskiden iki takımla Süper Lig'de yer alırdı. Herkes adına Adana şehri güzel bir deplasman. Mersin İdmanyurdun’dan sonra Adanaspor’u da ligimize bekliyoruz" dedi.

Kulüp yönetmenin zorluklarına da değinen Başkan Fikret Orman, "Gelirleri daha da arttırarak adil bir yarışma durumu sağlamak lazım. En büyük sıkıntı özellikle belediyelerin kulüplere doğrudan olmasa da, farklı yollardan destek olmasıdır. Bu durum haksız rekabete neden oluyor. Adil bir rekabet düzeni oluşturulmasının daha iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’de ziyaretinden dolayı Fikret Orman’a teşekkür ederek ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarı dileğinde bulundu.
Editör: Barış Köksal